Howard Wax-It-All potravinářský vosk 255g

Kód: 288
Tip
Značka: Howard
649 Kč 536,36 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)
Můžeme doručit do:
29.6.2021

Howard Wax-It-All je potravinářský vosk, který je bezpečný pro všechny povrchy, kde může dojít ke kontaktu s potravinami.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Howard Wax-It-All je potravinářský vosk, který je bezpečný pro všechny povrchy, kde může dojít ke kontaktu s potravinami. Tato hustá, hladká směs včelího vosku, karnaubského vosku a potravinářského minerálního oleje oživuje vybledlé povrchy a pomáhá chránit dřevo před vysycháním a praskáním.

Použití

Použijte Wax-It-All k péči o množství povrchů v domácnosti. Vosk se dá použít na lesk a ochranu dřevěných povrchů, betonu, nerezové oceli, žuly, mramoru, břidlice a laminátu. Tento inovativní produkt oživuje vybledlý dřevěný, kovový a plastový nábytek, leští dřevo a pomáhá předcházet znečištění kovových povrchů.

  • Zvyšuje krásu a ochranu povrchů jako je dřevo, kámen, kov, beton, barva, plast a další!
  • Snadné použití - vosk jednoduše naneste, nechte absorbovat a nadbytečný vosk setřete
  • Bezpečné pro vnitřní i venkovní povrchy
  • Pomáhá oddálit poškození a oxidaci bronzu, mědi, mosazi a dokonce i kovaného železa
  • Povrch dostane jemný a hedvábný lesk
  • Výborné použití na dřevěné povrchy
  • Neobsahuje: Silikon, lněný olej, rozpouštědla nebo VOC
  • Vyrobeno v USA
  • Při použití na podlahách buďte opatrní, protože povrch může být kluzký.
  • Ideální jako ochranná vrstva pro krájecí prkénka ošetřená Howard Cutting Board Oil

Aplikace

  • Vosk aplikujte čistým měkkým hadříkem nebo rounem.
  • Nechte schnout alespoň hodinu.
  • Poté vyleštěte čistým měkkým hadříkem.
  • Při aplikaci na novém (surovém) dřevě může být zapotřebí více vrstev a delší čas schnutí (ideálně přes noc).
  • Vosk jednoduše naneste, nechte absorbovat a nadbytečný vosk setřete

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezbarvé
Hmotnost: 0.28 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: